Снимка haskovo.liveПо-малко клиенти посреща през лятото прочутият Неделен пазар в Димитровград,

...
Снимка haskovo.liveПо-малко клиенти посреща през лятото прочутият Неделен пазар в Димитровград,
Коментари Харесай

Крах на битака в Димитровград: Блузи по 1 лев в Димитровград, няма кой да ги купи

Снимка haskovo.live

По-малко клиенти посреща през лятото фамозният Неделен пазар в Димитровград, оповестява в репортаж от именития битак haskovo.live. Причините за понижените обороти са освен отпускарските месеци, а и смяната в метода на търгуване, който се измества в друга посока. Така най-малко счита Иван Илиев, който има маса на тържището от 8 години.

 

“Няма хора, паднал е оборотът, а в последните години процъфтя и интернет търговията ”, разяснява Иван Илиев. Според него, въздействие върху работата на тържището не оказва спадът на турската лира. Голяма част от търговците зареждат артикули от Турция, други – импорт от Китай.  

Много от огромните търговци на Неделен пазар през последните години оферират услугата разнос на всички места в страната, което също е довело до спад на посещаемостта.   През лятото част от заетите на тържището отварят обекти по морето и това също оказва въздействие.

В момента на пазара е сезонът на пониженията. Могат да се намерят блузи от 1 лев и чанти от 5 лв.. Разпродажби има и при рокли, поли, дънкови артикули и други   Очаква се обичаен напор на димитровградския пазар в първите дни на септември и преди началото на образователната година.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР